Nordisk Morris Minor Lager A/S

Morris Minor Taxa

Taxi
4 dørs 1956 med 803cc motor.

Da jeg besøgte Sri Lanka første gang i 1992 var jeg meget skuffet over ikke at finde en Morris Minor Taxa.

I mange bøger og brochurer kan man ellers læse at det er almindeligt med Morris Minor som taxa, men i dag findes der kun 3-hjulere og vans som er 7 – 15 personers busser. Der er næsten ingen almindelige biler som taxa.

Nogle få dage før jeg rejste hjem købte jeg denne bil og den kører nu som taxa. Det væsentligste formål er reklame for Morris Minor.

Den er nu stationeret ved Light House Hotel og er parkeret mellem vans og 3-hjulere. Der er ingen tvivl om at den vil vække opsigt og tiltrække en del kunder. Light House er et femstjernet hotel 8 km fra firmaet.

I første omgang var det min plan at bruge et mindre hotel, men da bilen er ualmindelig god og pæn, har vi sat standarden højt.

Chaufføren taler engelsk og er godt kendt i omegnen. Han vil også være en god guide og tage sig godt af turisterne og sørge for at de ikke bliver snydt. Der er ingen tvivl om at Morrisen er velegnet til udflugter til seværdigheder i omegnen og at kunderne vil få sig en god oplevelse.

For tiden er der fred på Sri Lanka og der kommer mange turister fra hele verden. Det er ikke dyrt at rejse til Sri Lanka og skulle du have lyst, fortæller jeg gerne om mulighederne.

Venlig hilsen
Anton Kamp

Taxi
Det er meget sjældent at finde en Morris på Sri Lanka, der er så original.

Taxi
Nydeligt udførte modifikationer.