Nordisk Morris Minor Lager A/S

Så ankom den første fra Sri Lanka!

Van

Dette er indtil videre hvad vi kan levere i en rimelig god kvalitet. Efterhånden som vi bliver bedre etableret og får folkene lært op, er det meningen at de skal gøre bilen mere og mere færdig.

Denne første bil består af chassisramme, førerhus, varekasse, skærme, motorhjælm, frontstykke, gitter og sidedøre. Disse dele er tilpasset og monteret. Beklædningen i varekassen er monteret. Dørbeklædning, måtter og sæder er løse.

Varekassen er helt i glasfiber og i en bedre kvalitet end vi hidtil har set fra England. Varekassen kan også leveres separat på bestilling. Leveringstid 3–4 måneder.

Det kan ikke lade sig gøre at lave en flot lakering under et palmetræ, men bundbehandlingen er i orden. Forhåbentlig får vi snart et malerværksted.

Hjulophæng og bagaksel er ikke brugbart og kun monteret så vi kan flytte rundt med bilen. Alt det mekaniske mangler, men det bliver et rigtig hyggejob at gøre bilen færdig. Mange har en mængde gode brugte dele liggende og alle dele er på lager hvis noget skulle mangle eller være for dårligt.

Så snart det kan lade sig gøre er det meningen at sende donorbiler fra Danmark og lave dem efter kundens specifikationer.

Van
Der er mange gode detaljer og der er noget at bygge videre på.

Van
Tilpasning af motorhjelm, front, skærme og døre er meget god.

Van
Lækker beklædning indvendig med fede tæpper og lædersæder.

Venlig hilsen
Anton Kamp
8. august 2003