Nordisk Morris Minor Lager A/S

Sri Lanka

Rapport juni 2004

Så er jeg hjemme igen efter en dejlig tur fra den 20.5. til den 14.6. Selv om det er regntid er der dejligt med solskin. Der kommer selvfølgelig nogle voldsomme regnskyl, men mest om natten. Om dagen varer en regnbyge som regel kun mindre end en halv time og det er ikke koldt vand der kommer ned. Jeg kan se at der efterhånden også kommer flere turister på denne tid af året.

Jeg har lavet en aftale med værten på Happy Banana i Unawatuna. Til gengæld for denne omtale af hans hotel, har han lovet at behandle os godt og sørge for at vi ikke bliver snydt, så skulle du få lyst til et besøg, kan du se mere på siden om Happy Banana.


Meget har udviklet sig positivt om end ikke så hurtigt som forventet. Det går fremad med byggeriet og de to første bygninger er under tag nu. Om et par uger skulle de være færdige og vi går i gang med de næste bygninger meget snart. Når vi har 500 – 600 kvadratmeter under tag flytter vi ind, forhåbentlig i løbet af et halvt års tid.

Building
Juni 2004

Det går også fremad med Morrisen til børnene. Chandana har lavet en model i plade og den ser nu rigtig ud. Nu er han i gang med de sidste ændringer og det er planen at der skal laves en støbeform og et eksemplar i glasfiber i løbet af de næste 3 måneder.

Den mekaniske side af sagen er også under udvikling og indkøb af hjul og andre ting i gang.

Minor model
Så er modellen klar.

Minor model, Chandana
Chandana har lavet et flot stykke arbejde.

Venlig hilsen
Anton
17.6.2004.