Nordisk Morris Minor Lager A/S

Sri Lanka

Rapport november 2004

Igen en dejlig tur til Sri Lanka fra den 16.9 til den 12.10. Der er ikke megen forskel på vejret fra sidste gang. Temperaturen er den samme og der kommer nogle regnbyger. Det er lidt besværligt at komme i vandet da bølgerne er lidt voldsomme.

Det går fremad med byggeriet og de to første bygninger er færdige nu. Når vi finder ”en god dag” begynder vi på bygningen til maskinværkstedet. Det trækker lidt ud og jeg er holdt op med at gætte på en dato for flytningen. Ting tager tid, især på Sri Lanka.

Building
Oktober 2004.

Building
Afløb for regnvand ved porten.

Det går også fremad med Morrisen til børnene. Nu er prototypen godt undervejs. Karosseriet er næsten færdig og vi er godt i gang med det mekaniske. Det ser lovende ud og bilen er ikke blevet ret tung endnu, så jeg håber det bliver noget børnene kan magte.

Toy Minor
Der er stadig meget, der skal udvikles.

Det går godt med udviklingen af nye ting. I forsendelsen der ankommer i december vil der være 19 nye varenumre. Det er det største antal nye numre i en sending indtil nu. Det meste er små ting og dele specielt fremstillet.

Den del jeg venter vi får mest glæde af denne gang er benzintanken i glasfiber. Vi bruger en speciel glasfiber beregnet til formålet og tanken bliver meget stærk og holdbar.

Det går også godt med fremstillingen af varevogne men det vil vare et godt stykke tid inden vi kan levere en nøglefærdig bil. Indtil videre må vi nøjes med karosseriet med lædersæder og beklædning.

Venlig hilsen
Anton
November 2004