Nordisk Morris Minor Lager A/S

Sri Lanka

Rapport februar 2006

Det kan ses fra gang til gang at der sker noget. Selv om det går langsomt er det en fornøjelse at følge udviklingen og sætte noget nyt i gang.

Nu er de første planter godt i gang i te plantagen og om et par år kan vi begynde at høste. Det skulle blive en meget god kvalitet der kan avles og det bliver spændende at smage om den nu også er så god som de påstår.

Det er meningen at vi vil plante på områder vi ikke kan udnytte på anden vis. Dels for at det skal se pænt ud og dels for at få en indtægt til dækning af gartnerens løn.

Der er også plantet ca. 250 træer og i løbet af en halv snes år skulle det være muligt at bruge dem. Det går noget hurtigere end i Danmark.

Der udvikles stadig nye dele. Nu har vi også benzintanken i glasfiber til varevognene.

Det er efterhånden blevet til omkring 500 forskellige dele vi fremstiller. Du kan se en opdateret liste på siden om dele der fremstilles.

Der er stadigvæk mange ting på ønskesedlen. Jævnligt hører vi om dele der ikke produceres længere fordi der sælges for få. Vi må gøre vores bedste for hele tiden at kunne levere alt, så det ikke bliver besværligt at vedligeholde og genopbygge en Morris Minor.

Venlig hilsen
Anton

Report 1
Jorden er hård, så det går nemt med at lave en trappe. Den er dog ikke særlig holdbar og overlever ikke regntiden uden reparationer.

Report 2
Te planter ser ikke ud af meget, men de udvikler sig hurtigt at bliver til 1 meter høje buske der vil dække jorden fuldstændig.

Report 3
Endnu en ny bygning er opført siden sidst.

Report 4
Glasfiber benzintank til personvogn. Der følger en stelledning med så benzinmåleren kan virke.

Report 5
Glasfiber benzintank til varevogne.

Report 6
Hjulnøgle, der også kan bruges til at løsne navkapselen.

Report 7
Værktøj til bundproppen på bagakselen.