Nordisk Morris Minor Lager A/S

Ferie i The Morris Minor Village

Pinnaduwa, Sri Lanka.

Lej min bolig når jeg ikke er her. En enestående mulighed for en meget anderledes og spændende ferie. Du vil møde folk og se hvordan deres hverdag er.

Kun er minimum af planlægning er nødvendig. Først finder du ud af om bungalowen er ledig når det passer dig. Derefter booker du din flybillet og oplyser os om flynummer og ankosttid så vi kan hente dig i lufthavnen. Resten kan du planlægge når du er her og finder ud af alle mulighederne.

Leje inklusiv transport fra og til lufthavnen i Morris Minor, alle måltider, te, tøjvask og rengøring:
Første uge Rs. 160.000, anden uge Rs. 130.000, tredie uge Rs. 110.000. Derefter Rs. 100.000 pr. uge.
Hvis i er to lægger du Rs. 10.000 til pr. uge.

Dette er din grundlæggende udgift. Hvis du vil have en øl eller andet kan det købes i de lokale forretninger til lokale priser. Hvis du ønsker at noget skal være klar ved ankomsten kan vi købe det til dig.

bungalow
Dette er min lille bungalow.

- 60 kvadratmeter med dagligstue/spisestue, soveværelse/hospital, badeværelse, køkken og åben veranda. Det er et fredeligt sted inden for hegnet i virksomheden og der er 24 timers vagtmand. Den anden bygning er lager og kontorbygning.

bungalow
Dagligstue/spisestue.

Her vil du finde en mobiltelefon til betalingskort klar til brug. Den er til to sim kort og du kan også indsætte dit eget. Hvis du møder en person der ikke forstår engelsk, kan du ringe til en engelsktalende, fortælle ham hvad du vil sige og overrække telefonen. Omvendt hvis der er nogen der vil sige noget til dig.

Du kan bruge samme fremgangsmåde hvis din kokkepige/stuepige ikke forstår hvad du vil. Hun vil være grundig instrueret om hvordan hun skal tage sig af dig.

I arbejdstiden er der engelsktalende personer på kontoret/lageret.

Du vil også finde et USB stik så du kan slutte din computer til internettet, eller du kan bruge en computer på kontoret i arbejdstiden.

bungalow
Soveværelse/hospital.

Hospital betyder en massage briks, en dampkasse og nogle småting. Du kan ringe efter Tudor og få en gang massage og du kan ringe efter doktor Walawage så han kan give dig et eftersyn og en behandling (Ayurveda). Walawage vil give kokkepigen instrukser om hvad hun skal give dig at spise og hvordan Tudor skal give massage. Selv om du ikke har noget særligt at beklage dig over vil du føle dig yngre efter et stykke tid. Har du et problem vil de kurere det.

Nu er der et forhæng mellem sengen og briksen.

bungalow
Badeværelse og bruser med vandvarmer.

bungalow
Køkken med køleskab.

Du kan bo her og slappe af, besøge værkstederne og give drengene en hjælpende hånd hvis du har lyst og lære dem noget, eller du kan tage ind til byen eller til stranden eller på tur. Du kan sende dit eget Morris 1000 projekt hertil og arbejde på det selv og kalde en dygtig pladesmed eller mekaniker til assistance.

Du kan se hvordan vi fremstiller reservedele og du kan se hvordan vi renoverer eller reparerer Morrisen.

Maskinerne på fabrikken har samme alder som vores Morris, så det er næsten som et arbejdende museum.

Du vil helt sikkert kunne lide at bo her og du vil opleve meget du aldrig finder andre steder.


Venlig hilsen
Anton – anton@morrisminor.dk – Sri Lanka 19.1.2014.